Taube – eller banankontakt i tredje världen

IMG_6522.JPGÅret är nittonhundrafjorton och Taube, den gamle spelevinken från Vinga, har begett sig till Sydamerika för att återse sin efterlängtade, men kanske inte lika efterlängtande, Carmencita. Han har precis lyckats kapa åt sig det ärofyllda uppdraget som förman för bygget av Panamakanalen, så vad skall nu kunna stoppa honom från att äkta sin latinomö?

Allt är naturligtvis upplagt för en dundersuccé, om det bara inte varit Carmencitas syster, den ondskefulla och undersköna bananbeklädda plantageägarinnan Chiquita, som sätter käppar i hjulet. Kanalen måste ju gå mitt genom hennes plantage!

IMG_6522.JPGHur skall Chiquita kunna sidsteppas? Kanske har den sexiga hollywoodskådisen Lolita några smidiga Lets Dance-moves att bidra med, nu när hon ändå är här för att spela in lite pseudodokumentärkrigsfilm tillsammans med Ing-Marie Bergman och Pancho Villa?

Följ hela upplösningen i 2010 års storslagna medicinarspex Taube!

Vill du uppleva en klassisk studentikos tradition fylld av humor, sång och musik? Missa inte våra 2 föreställningar med Medicinarspexet Taube på Runan (stora scenen) i Chalmers kårhus!