Sponsorer


Allmänna Advokatbyrån

Vi är en välrenommerad advokatbyrå med mycket hög specialistkompetens inom humanjuridiken. Våra advokater har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi hjälper dig ansöka om rättsskydd och rättshjälp. Det begränsar dina kostnader för att få juridisk hjälp. Vi finns i Femmanhuset i Nordstan, Göteborg – alltid nära till hands.

Bräcke diakoni

Vård och omsorg – men inte bara Hej, du som gör det viktigaste som finns! Vi är Bräcke diakoni, 93 år och pigga som sjutton. Vi sysslar med vård och omsorg. Men vi är annorlunda. För vi vill göra hela samhället medmänsk-ligare. Bara för att vi vill – inte för att vi måste eller för att tjäna pengar. Överraskad? Vi är fler, större och mer drivna än du tror. Try us.

Sahlgrenska Akademin

Vi gör skillnad för människors hälsa genom utbildning och forskning inom medicin, odontologi och vårdvetenskap. Våra utbildningsprogram är bland de mest populära i Sverige och vår forskning håller hög internationell klass. På Sahgrenska akademin har vi utbildning och forskning i nära samarbete med Västra Götalandsregionen, särskilt Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Folktandvården i Göteborg.