Sponsorer

tuvacare

TUVA

Tandvård i hemmet

Vi på Tuva Care kan erbjuda uppsökande tandvård till dig som har giltigt tandvårdsintyg för N-tandvård och bor på särskilt boende i Askersunds kommun. Det innebär att vi tar med vår mobila utrustning hem till de patienter, som på grund av sjukdom eller funktionshinder, har svårt att ta sig till en tandvårdsklinik. Våra behandlingar genomförs alltid med fokus på patientens fysiska förutsättningar. Det krävs inga förflyttningar eller liftar, behandlingen kan genomföras med patienten sittandes på vanlig stol, i rullstol eller i sängläge. Patienterna slipper stressen som ofta förknippas med tandvårdsbesöken och eftersom inte vårdpersonalen behöver följa med patienten till kliniken slipper boendet kalla in extrapersonal.

dvsxod20aggmoivpqyrn

Bräcke diakoni

Vård och omsorg – men inte bara Hej, du som gör det viktigaste som finns! Vi är Bräcke diakoni, 93 år och pigga som sjutton. Vi sysslar med vård och omsorg. Men vi är annorlunda. För vi vill göra hela samhället medmänsk-ligare. Bara för att vi vill – inte för att vi måste eller för att tjäna pengar. Överraskad? Vi är fler, större och mer drivna än du tror. Try us.

LO_GU_cen2945U

Sahlgrenska Akademin

Vi gör skillnad för människors hälsa genom utbildning och forskning inom medicin, odontologi och vårdvetenskap. Våra utbildningsprogram är bland de mest populära i Sverige och vår forskning håller hög internationell klass. På Sahgrenska akademin har vi utbildning och forskning i nära samarbete med Västra Götalandsregionen, särskilt Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Folktandvården i Göteborg.

allmanna-logo

Allmänna Advokatbyrån

Vi är en välrenommerad advokatbyrå med mycket hög specialistkompetens inom humanjuridiken. Våra advokater har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi hjälper dig ansöka om rättsskydd och rättshjälp. Det begränsar dina kostnader för att få juridisk hjälp. Vi finns i Femmanhuset i Nordstan, Göteborg – alltid nära till hands.

gls

Göteborgs Läkaresällskap

Göteborgs Läkaresällskap har som sin främsta uppgift att stödja forskning och utbildning med stipendier, forsknings- och resebidrag samt att främja fortbildning vid de regelbundna onsdagsmötena.
Via forskningsfonder delas årligen ut stora bidrag till främst yngre forskare och ograduerade forskare.
Under år 2016 ledigförklarades bidrag till forskning på mer än 13 miljoner kronor.
Göteborgs Läkaresällskap har sina sammankomster onsdagar kl 18.00 i Hörsal Arvid Carlsson, Academicum, Medicinaregatan 3.
Sammankomsten börjar med föredrag som skall vara vetenskapligt och allmänt medicinskt intressant. Därefter följer en supé med möjlighet till fortsatt diskussion i samma ämne och utbyte av erfarenheter.